Her på siden, kan i læse om de ting, vores medlemmer har deltaget i.

Maj 2011 blev foreningen stiftet.

Foredrag med ErgoBarn
Cecilie Henriksen var ude og holde fordrag for 60 medlemmer/forældre i marts, bortset fra det ikke gik helt som planlagt med projektoren, var det et spændende fordrag og god viden om at sætte ind tidligt i et barns forløb, hvis det er mistanke om barnet har nogle udfordringer. Cecilie kommer også gerne ud til os hver i sær, og gir råd og vejledning i hverdagen


1. hjælpkursus 2020
Vi havde 2 hold afsted med en ny underviser, hun var super dygtigt og alle selv dem der har være afsted gennem flere år, gik derfra med ny viden. Vi har rykket efterårets hold 2019 til foråret 20, da vi har kurser i efteråret og flere har ønsket vi rykkede det. Kurset var meget relateret til os og vores arbejde med de små.


Julefrokost 2019
Vi var 21 feststemte tøser mødt op denne aften, til bowling, hygge og julefrokost med både vådt og tørt, en rigtig hyggelig aften, særligt syntes jeg det er super hyggeligt med de her sociale ryste-sammen ting, der gøres inden vi spiser, det gir sådan en god stemning for resten af aftenen.


Kursus
2019

I år var vores eftervidderuddannelses kursus hos SOSU-Fyn ikke mindre end 2 kurser, fordelt over 10 torsdage. Vi havde i år valgt "Styrkede pædagogiske læreplan" og "Brede læringsmål og evaluering af læringsmiljøer" som året tilbud til medlemmerne. Der var 44 medlemmer afsted, fordelt på 2 hold.

Dyrskuet 2019

Endnu et år hvor vejret var fint til det årlige besøg, vi får forsat indgangsbilletter tilsendt fra arrangørerne så vi om fredagen kan komme gratis ind på pladsen.
Både store og små nyder disse dage, men det er med at ha et ekstra godt øje på børnen, da der er mange mennesker derude, særligt et år som i år, med fint vejr, derfor er det også dejligt vi kan tage en hjæper med ind, hvis man har lyst til og eller brug for dette.

Ladywalk 2019
Endnu engang fik vi afviklet et rigtig hyggeligt Lady Walk. I år var vi 38 deltager som trodsede det lettere kølige forårsvejr.
Vi mødtes traditionen tro til en omgang sandwich og sodavand, som foreningen var vært for, inden vi drog ud på de to ruter.
Som de forrige år havde vi fået trykt foreningens logo på bagsiden af trøjerne.
Efter endt tur havde foreningen igen sørget for at der var et stykke kage og en kop kaffe/te til at slutte dagen af med.
Vi er helt sikker på at vi næste år gentager succesen, så sæt allerede nu X i kalenderen d. 25. maj 2020 til endnu en hyggelig aften med dine friske kollegaer.

Private Børnepasser-dag 2019
Sikke en fest det var i år.
Vi havde fået et samarbejde op og stå med SOSU Fyn og Christian fra bObles.
SOSU-Fyn havde alle deres bObles produkter og musikinstrumenter med. De havde lavet 4 temaområder i hele hallen, som vores børn kunne lege med.
SOSU-Fyn have sendt 20 pædagogstuderende med, som bare kunne suge til sig af den viden, de kunne få fra vores børn.
De 3 sange vi skulle synge, havde de øvet sig på. De spillede på guitar og trommer til sangene.

Foredrag 2019
April 2019 Foredrag med børnefysioterapeut Gitte.
Vi var omkring 90 medlemmer og forældre mødt op til dette foredrag, vildt skønt at se så mange deltagere. En aften med nye indgangs vinkler til syn på børnene, hvorfor gør børn som de gør? En meget levende foredragsholder, der gjorde det spændende at lytte og tage til sig.

1. Hjælpskursus 2018
2 hold af 24 medlemmer har i år igen været på kursus i 1. hjælp.
Igen havde vi været så heldige at de kom fra LÆFF, ”læger for fremme af førstehjælp” så derfor var kurserne igen uden egenbetaling. Kurset blev afholdt i BolbroBorgerhus og kurset var rigtig spændene og underviserne var rigtig gode til at tilrettlægge undervisningen så det passede til vores målgruppe.

Julefrokost november 2018
Julefrokosten blev afholdt på Restaurant Eydes. I år var desværre kun 1½2 tilmeldte, men festudvalget havde forberedt sig til fingerspidserne, så vi blev underholdt på bedste vis.
Aftenen forløb mega hyggeligt ohg heldigvis havde vi nogle naboborde som var friske på list sang og spas.

Kursus 2018
Vi havde i år fået 2 nye efterunddannelser op at stå i samarbejde med SOSU-Fyn.
Vi havde 24 afsted på uddannelse i ”Børns leg med et tvist af natur” og 18 afsted i uddannelse i ”Børns sansning, motorik og bevægelse. 2 rigtig gode og lærerige uddannelser.

Dyrskuet 2018

Privat Børnepasser-dag 2018

Lady Walk 2018

Igen i år deltog vi i ladywalk, en super hyggelig aften hvor vi var hele 43 deltagere, en fordobling af sidste år.

Foreningen var igen vært med en sandwich og en sodavand som blev indtaget inden vi gik enten 7 eller 12 km.

Som noget nyt havde bestyrelsen i år bagt kage og medbragt kaffe/the, som blev indtaget efter gåturen.

Dette var en super god måde at afslutte aftenen på, så det gentager vi næste år.

Vi havde ligesom sidste år fået lavet foreningens logo bag på bluserne, og som sidste år fik vi rigtig mange positive kommentarer med på vejen.

Vi glæder os allerede til næste år, som bliver mandag 27. maj 2019

Lady walk 2018 1Lady walk 2018 2

Foredrag med Mette Carendi

Et utrolig godt foredrag, hvor Mette bla. kom ind på forståelsen af børns vanskelige adfærd, hvor hun afliver en del myter og i stedet byder ind med mere solidt funderede tilgange, der både hjælper børn og voksne ud på den anden side af stormvejret.

Mette kom også ind på hvilke former for vanskelig adfærd, der er forventelige, som børn vil få gennem leg med andre børn.

Mette kom ind på hvor gammel, man skulle være før man kunne blive passet ude.

Hvor stresset børn bliver, hvis de skal til en masse ting, efter de har været mange timer i dagplejen.

Man kunne stille spørgsmål til hende og der kom mange af dem.

Vi havde inviteret forældre med til denne aften.
Mette Carendi 1Mette Carendi 2

Baby Bazar 2018

Som altid var der en god stemning. Der var mange små hoveder med deres forældre, en del med mave på, som kom forbi vores lille bod, hvor vi var klar til at fortælle, hvad Privat børnepasning Fyn kan tilbyde.

Der var selvfølgelig balloner til alle børn, som kom forbi. De gør bare lykke.

Vi havde også vognmønter med, som vi fik delt ud af.

Vi kan nu mærke på folk, at de kender til privat pasning. Det synes vi kun er positivt. Vi holder en pause med denne bazar for en tid.


Krea aften

Toplay krea aften, januar 2018 havde vi besøg af Bettina Der kom og viste om mange skønne materialer til kreative aktiviteter med de små, maling der ikke bare løber sammen og bliver brunt, maling der kan vaskes af tøjet igen, og god ideer til nye tiltage med børnene.

1.hjælps kursus 2017
20 + 23 medlemmer var på kursus, der var et par afbud på dagene, der var tilmeldt 24 + 24 deltagere.
Vi havde besøg af LæFF - Holdet ”Læger for fremme af førstehjælp”, og kurserne var i år uden egenbetaling for medlemmerne. Vi var i Odense og det var et meget spændende kursus, nogle rigtig dygtige instruktører.
Det er dejligt med disse kurser, og det gir en vis trykhed, når vi i hverdagen er så meget alene med børnene

Julefrokost 2017
Julefrokosten som vi holdt den 17/11 på Eydes var for første gang arrangeret af et julefrokostudvalget.
Vi mødtes på Eydes kl 17 hvor der var arrangeret at vi skulle danse Linedans, der kom et par stykker fra Fjordageres Linedanser forening og noget musik og så blev vi ellers undervist i nogle vist nok simple grund danse som vi så brugte lidt tid op at lære, der blev grinet en del.
Aftenens menu var det traditionelle julebordet og som noget nyt var der denne gang drikkevare med i vores kuvertpris, hvilket gjorde at der hurtig kom en lystig stemning. 
Festudvalget havde sørget for at der var blinkende hårdpynt til alle og de havde også en underholdende sang med. 
Alt i alt en rigtig festlig julefrokost.

10 ugers kursus 2017
I efteråret 2017 var vi igen på kursus.
Kurserne forløb 1 gang om ugen, over 10 uger. Ud over det faglige indhold, er der også meget socialt at hente, idet der bliver holdt en kaffe/kage pause, hvor der bliver sludret og hygget.
“forældresamarbejde i pædagogiske dagtilbud” samt “Måltidet i det pædagogiske arbejde.” var kurserne i år.
Der var 22 medlemmer på “forældresamarbejde i pædagogiske dagtilbud” og 19 medlemmer på “Måltidet i det pædagogiske arbejde.”

Baby Bazar 2017
Efterår og foreningen har haft endnu en stand på bazar i FKS hallen i Odense, vores stand har været godt besøgt, og vi fik mange gode snakke om det at vælge privat pasning, mange tog også vores folder med derfra, så håber vi det gir børn ude hos jer medlemmer.

Taxi 2
Privat børnepasning Fyn er så heldige, at vi nu har fået endnu en Taxa ud at køre i hele landet. Det er vi meget stolte af, for det giver god reklame for vores forening.
Vi synes vores logo er så flot, når det kommer op på en så stor bil.
Håber også I synes den er flot, når i ser den ude på de danske landeveje.

Dyr
skuet
Igen i år 2017 var vejret med os, da det årlige dyrskue fandt sted, der kom lige en ordenlig byge omkring kl. 9.30-10 derefter viste solen sine stråler og magt.
Der blev klammet heste, køer, lam og kaniner i stor stil, det er lidt hyggeligt, sådan at komme helt tæt på dyrerne, denne dag.
De store maskiner, trakorere mm. tiltrækker børnenes store interesse, og et hit når man kan få lov at komme op og sidde i dem.

Dyrskuet 17 1Dyrskuet 17 3

Ladywalk

Maj 2017 deltog vi som noget i nyt, i Ladwalk, en super hyggelig aften hvor 22 deltog.

Foreningen var vært for en sandwich og en sodavand, som blev indtaget før vi gik henholdsvis 7 eller 12 km.

Vi havde fået foreningens logo bag på bluserne, vi gik med, hvilket mange bemærkede og komenterede.

Der har været mange positive tilbagemeldinger, så det bliver helt klart en tilbagevendende begivenhed.

Ladywalk 17 1Ladewalk 17 2Ladywalk 17 3

Børnepasser dagen
Maj 2017 holdt vi vores årlige private børnepasser dag, igen i år havde vi lejet boblen i Bolbro.
Dagen startede med boller som igen i år, var sponseret af Føtex Bolbro, derefter samlede vi os alle i en rundkreds, og der blev sunget nogle fagte sange.
Vi havde besøg af Legeskum som havde nogle produkter med som børnene kunne lege på, og vi passere kunne se og føle på.
Krifa havde også igen i år sponseret vingummi poser, bolcher og klappere, hvilket faldt i god jord hos børnene.
Alt i alt en super dejlig dag hvor der blev hygget, både blandt store og små, i år var vi ca. 32 voksne og omkring 100 børn.

Dagplejedag 17 1Dagplejedag 17 2Dagplejedag 17 3

Baby Bazar
April 2017 var vi igen på Baby Bazar i FKS hallen i Odense.
Vi delte flyvers, nøgleringe og balloner ud, og fik snakket med en masse dejlige mennesker.
Der er flere og flere der efterhånden kender til os og vores forening, så det er dejligt.

Bazar 17

Kiropraktor foredrag
Der var 52 medlemmer og forældre til foredrag, da vi mandag den 27. marts havde besøg fra "Tidens kiropraktor hus"
Det var et spændende emne, og følelsen af at være blevet klogere, og mere opmærksom på visse problemetikker, med vores kære børn, er helt klart til stede.
Der blev stillet gode og interesante spørgsmål af gæsterne, spørgsmål som vi alle støder/kan støde på i vores hverdag.

Julefrokost
I år var vi 21 medlemmer mødt op til julefrokost hos Froggy's i Odense, vi fik god mad og der var rigeligt af det.
Snakken gik lystigt over bordet, både blandet kendte og ikke kendte ansigter, vi havde også et par nye medlemmer med denne aften, dejligt at få sat ansigt på dem og hilst rigtigt på dem.
Der var live musik og god betjening af personalet.

Julefrokost 2016 1Julefrokost 2016 2

Førstehjælps Kursus
Endnu engang har vi med vores penge fra sponsoratet fra sidste år, penge til at kunne sende endnu 2x16 medlemmer på 1.hjælpskursus uden nogen egenbetaling, det er en dejlig ting at kunne, og så vigtigt at vi får disse førstehjælps kurser, da vi jo er meget alene med børnene i vores hverdag.

Børne og Baby Bazar
Igen i år har vi støttet op om børne og baby bazaren i FKS hallerne i Odense, og igen i år har vi fået delt ud af vores flyvers og balloner. Dejligt så mange efterhånden kender os og vores forening, mange af dem vi snakker med har i forvejen skrevet deres lille barn op til privat pasning, det glæder os meget, at der er god tilslutning til os som passere og til os som forening – Sammen står vi stærkere.
Bazar 2016Noglering

Kursus "Leg med sprog"
Så er der atter et kursus på spil, 2016 denne gang er det ”Leg med Sprog” og der er to hold igen i år, 26 deltagere på hvert hold, det er så dejligt med opbakning til disse 10 ugers kursus forløb. 2 hold med hver sin underviser, dog planlagt fælles ”kaffepause” hvor vi nyder godt af hinanden selskab, og lækkerier som vi skiftes til at medbringe. Det er godt med nye ideer til nye og spændende tiltage i vores daglig dag, med de skønne børn.

Dyrskuet
Siden 2012 har vi været inviteret på dyrskuet med vores dejlige børn, vi er mange der tager derud og kigger hvert år, børnene er helt vilde med dyrene og ikke mindst de store maskiner.
Det er altid spændende, at se den store brandbil, alle hestene, de fine ryttere i deres fine dragter, de mange forskellige køer, den ene vejede ca. 1100 kg. Vi skal også lige forbi hønsene og måske lige kæle med en kanin.
Så er der alle de store traktorer og de store mejetærskere, ja vores øjne er da lige ved at falde ud. Pigegarden som spiller. Så bliver der tid til en god madpakke, som smager helt anderledes end den plejer, spises i selskab med alle vennerne.
Dyrskuet 1 Dyrskuet 3 Dyrskuet 2

Foredrag
I maj 2016 havde vi Jens Winther på besøg til at holde foredraget ”Den sorte skole” et spændende foredrag om børneopdragelse, og det at ha en teenager i huset. Han var meget bestemt i sine udmeldinger og ingen slinger i valsen, tilbage til ”gamle dage” hvor der var noget der hed regler og rammer i en hver familie, familier i dag, er for bløde og for eftergivende, det gir nogle børn der ikke har respekt for andre mennesker.

Fødselsdag
Foreningen har i år fejret 5 års fødselsdag, vi erstattede vores årlige Privat Børnepasser Dag med en stor fødselsdag, vi havde lejet ”Boblen” i Odense, hvor vi havde bestilt ”Bim Bam Baby” til at komme og optræde for os, det gjorde de med stor succes, for både store og små. Bo Libergren, kom og holdt en lille tale for os, og roste vores arbejde og arrangement i og med børnene, ingen tvivl om han og hans parti V støtter vi private. Der var sponsoreret boller fra Føtex, købt brunsvigerkage så alle fik smagen og følelsen af fødselsdag med hjem. Krifa var også på besøg med en stand, så vi som passere kunne få svar på nogle af vores spørgsmål ang. fagforening. Der var omkring 100 børn og voksne mødt op denne dejlige dag.

Fodselsdag 2016 1 Fodselsdag 2016 2

Taxi 
I 2016 kom vores første reklame taxi på vejene, en aftale med en Odenseansk chauffør, der kører i flex ordningen, har vi fået en aftale med, og han kører nu rundt i 3 år, med vores reklame på bilen.

Taxi 2016 1 Taxi 2016 2

Julefrokost
Årets julefrokost startede med en tur på besøg i Odense pistolskytteforening, hvor vi alle var inde og skyde med pistol, det var super sjovt, og foruden en enkel komme vi alle derfra uden skrammer. Efterfølgende havde vi bestilt bord på Pianobar – hvor vi fik en julefrokost buffet, efterfølgende var der tid og mulighed for både dans, grin og snak, aftenen forløb godt og alle havde en hyggelig aften.
Julefrokost 2015

"Børns kompetence udvikling" Kursus
Igen i år fik vi sat et 10 ugers kursus forløb op, i samarbejde med SOSU-Fyn, i år var kurset ”Børns kompetence udvikling 0-5 årige” Der var helt godt tilslutning til kurset i år, så vi måtte i sidste øjeblik ha sat et ekstra kursus op, vi startede derfor 52 M/K en torsdag aften i september og hver torsdag 10 uger frem. Det er spændende kurser og meget dygtige undervisere der er på, hvilket også er vigtigt for at holde vores interesse da det rent tidsmæssigt ligger hvor det gør.

Foredrag
August 2015 blev alle foreningens medlemmer inviteret til foredrag med Per Kølle. Han fortalte om hvor vigtigt det er at børn er fysisk aktiv og dokumenteret videnskab mellem fysisk aktiv og læring. "Den der handler lærer"
Børn tænker med kroppen. MEGET MERE MOTORIK I INSTITUTIONERNE!
Han er af den overbevisning, at børnene bliver klogere jo mere de vender med hovedet nedad!

Privat Børnepasser Dag
Torsdag den 7 maj. Holdt vi den årlige Privat Børnepasser Dag, i år ville vi prøve noget nyt, og mødtes ved Skovsøen i Odense og de omkring liggende grønne områder, der var flere af børnene der var klædt ud som prinser og prinsesser, til trods for en noget kold og blæsende dag, havde vi nogle hyggelige timer i skoven.
PBD 2015 1 PBD 2015 2

Børne og Baby Bazar
I FKS hallerne er der 2 gange årlige april og oktober stor messe, men salg af div. Ting og sager til børn og babyer, foreningen er til stede på disse messer, og deler balloner og flyvers ud, reklame og omtale for os som private passere og os som forening, så vi forhåbentligt kan få nogle flere medlemmer med tiden.

Foredrag "spisevanskligheder"
Der var 45 medlemmer mødt op til foredraget med Ulla Lebahn, den 26.2.15, der var mødt op for at fortælle om børn med spisevanskligheder, og hvad dette kunne skyldes, samt hvordan man kan arbejde med barnet for at det får en mere naturlig tilgang og nysgerrighed til og på maden.
Det var en hyggelig aften, og vi fik alle en lille tarlerken med lidt mad på, og dette skulle spises/tygges på de anvisninger Ulla gav, så vi bedre kunne få følelsen og ideer om hvordan det arbejder i munden på de børn der har problemer med at spise visse ting.

Julefrokost
For 2. år i træk har vi nu holdt julefrokost, igen i år var vi en tur ud at bowle og spise, nogle stykker gik videre en tur i byen da festlighederne i bowling hallen sluttede. Der var god stemning, god musik og stor buffet at lade sig friste af. Der var grin, snak og hygge på tværs af bordene og kollegaerne imellem.

Førstehjælps Kursus
Vi har været så heldige, at vi i år 2015 har fået et sponsorat til førstehjælp, og vi har derfor kunne sende 2x16 medlemmer på kursus uden egenbetaling, det er bare så dejligt at kunne sende medlemmer på kursus, så alle kan blive bedre og mere sikker omkring sikkerheden omkring børn.

"Forældresamarbejde i pædagogisk dagtilbud "Kursus
Så har vi været på et 10 ugers kursus forløb igen, denne gang var emnet
forældresamarbejde. Det var et utroligt spændende emne og et meget spændende
kursus, hvor vi alle fra dag et fik noget brugbart med hjem og kunne arbejde videre på i vores dagligdag.
Vi var 19 der startede op og 19 der sluttede af, og alle var vi enige om det havde været
super lærigt for os og styrket sammenholdt vi kollegaer imellem, selv om vi bor spredt
over hele Fyn.

Privat Børnepasser Dag
Så har vi haft endnu en hyggelig Privat børnepasser dag, igen i år var vi samlet i Odense Zoo, vejret var flot, men vinden var noget kold, men alt i alt var det en god dag, og der var mange unger rundt i hele haven.
Der var ca. 20 børnepassere mødt op i år, lidt færre end sidste år, vi tænker dette skylds flere ting, bla. at det var 1. maj og mange havde fri, og så er der den første i hver måned er mange der starte op med nye børn, så vi håber på at der næste år kommer flere ud til denne dag.
Det er altid dejligt at gense kollegaer, nære som fjerne, og ikke mindst er det skønt at få hilse på nye kollegaer.
  

Baby og Børne Bazar
Søndag den 27. april 2014 havde foreningen bestilt/lejet en stand på Baby og børnemessen i FSK hallerne i Bellinge, der var mange gæster, og vi fik delt en del brochure ud til gæsterne, der var også enkle private børnepassere der var mødt op for at dele deres egne visitkort ud til gæsterne, og alle fik delt ud af både eget matriale og foreningens brochure, så alt i alt en god dag, trods det meget fine vejr.

  

Workshop med Anja Sigvard Nielsen
Lørdag den 5. april 2014 var vi 40 børnepassere og forældre til foredrag med Anja Sigvard Nielsen, der kom og fortalte om de signal stærke børn, på engelse også kaldt "High need children" det var en super spændende dag, tror vi alle gik derfra med ny viden og ide om hvordan disse børn, kæmper en personlig daglig kamp for at skulle tilpasse sig "normalerne" men vi skal alle huske på, vi alle skal være her, og uanset hvor opmærksomhedssøgende men er, skal alle rummes, kramme og huskes.
Det var en god dag, god stemning, og rigtig spændende emne.

 

Baby rytmik
Mandag den 20. januar 2014 var vi godt 40 private børnepassere samlet på Bolbro gl. skole, til baby rytmik med Dorte Nørgaard, Dorte kom og underviste, fortalte og legede med os, så vi kunne få et indblik i hvordan musik, sang og leg, kan forenes med vores hverdag med de små, og hvordan vi kan hjælpe med udviklingen, med sang og leg. Vi dansede, legede og sang, nogle af Dorte's sange fra hendes bøger, og vi fik alle rørt både sang og latter-musklerne. Tror alle havde en rigtig god aften, og bare det at komme ud og få mødt nogle af ens kollegaer fra resten af Fyn, er jo hyggeligt i sig selv, nogle har man set før andre ikke, men et bringer os sammen, "vores" kære børn.
  

Førstehjælps Kursus

Så har jeg haft endnu en aften med førstehjælp på programmet, der var 16 medlemmer på kursus, og alle har fået et fint bevis på, at man nu er klædt på til at kunne yde førstehjælp til de kære børn.

Medlem nr. 100
Janne Bach Holm, kom søndag den 24.11.13 og har modtaget en lille hilsen fra foreningen.

Julefrokost
Så har vi prøvet at starte en ny tradition i foreningen, vi har i år holdt julefrokost for første gang, vi var i City bowling, Odense, hvor vi startede med at bowle, derefter var der stor julebuffet, vi fik snakket med både "gamle" og nye kollegaer, der var god stemning og er sikker på alle hyggede sig.
 

Førstehjælps Kursus
November 2013 - Var vi på førstehjælps kursus, 2 hold med 20 deltagere på hvert hold, nogle fik genopfrisket der tidligere kurser, og andre fik taget kurset for første gang, alle gik derfra med et godt kursus rigere, og med troen på at vi kan hjælpe og gøre en forskel hvis uheldet skulle være ude, i som uden for arbejdstiden. Kurset blev lavet af Social- og sundhedsskolen Fyn.

Privat Børnepasser Dag
Torsdag den. 2. maj 2013 - startede her på Fyn en ny tradition, nemlig en privat børnepasserdag, (Nordjylland og Sjælland har holdt dette i flere år) vi havde valgt at mødes i Odense zoo, da det er "midt på Fyn", og med gode p-muligheder samt god plads til os alle. Vi må sige at vejret var med os, og da vi mødtes kl. 10 ved indgangen, var der mange flotte og fine barnevogne pyntet med flag og balloner, det så rigtig fint ud og så var det ellers på tur rundt i parken og se på dyrene. Vi mødtes igen kl. 11.15 hvor vi spiste vores medbragte madpakker, og der var talt sammen at der var 30 dagplejere mødt op på dagen, med hver og især en gruppe glade børn. Det er meningen af vi fremover mødes til privat børnepasserdag,den første torsdag i maj.
 

Temadag med Lola Jensen
20. april 2013 - var der temadag med sundhedsplejerske og familievejleder Lola Jensen, på H.C. Andersen skolen, Odense. Lola, der udover at være kendt for sine super effektive og gode bøger, deltager også i go' morgen på tv. Vi skulle have en dag - med 6 timer på vores flade... og hvor vi bare skulle lytte og tage til os, men sikke nogle timer, der blev grint, snakket, stillet spørgsmål og Lola fortalte på en måde så timerne bare fløj af sted. "Vi forældre, er selv skyld i 'fejl filerne' der er lagt ind på børnenes computer" ja den er værd at tænke over. Hun delte ud af sin viden, holdninger, råd, ideer og kendskab til børn og unge. Hun har en dejlig humoristisk måde at videregive sin viden og erfaringer på. Selvom der var alvorlige ting på bordet, blev det fortalt med et glimt i øjet. Mimikken og kropssproget, gjorde at alle deltagere (145 personer) havde en skøn dag. Hun indledte sit foredrag, med at meddele os, at hun nok skulle huske, at trække vejret undervejs, og ja det gjorde hun, selv om vi til tider var lidt i tvivl. Vi startede kl. 9.00 og sluttede ca. 14.45, kun afbrudt af 2 'strække ben' pauser og frokost pausen. Alligevel kunne vi godt have fortsat, et par timer til. På denne temadag var der inviteret både dagplejere, forældre, og andre interesserede med. Der var sandwich og sodavand/vand, kaffe/te og kage til de fremmødte.
  

"Motorik, sanser og bevægelse" Kursus
I en periode på 10 uger, var vi 23 private børnepassere der i efteråret 2012, var på kursus i motorik, sanser og bevægelse for småbørn, et kursus der lagde lidt hårdt ud, ikke mindst fordi det var torsdag aften 18.30-22.15 men som kurset skred frem, fik vi alle et godt kursus, helt klart fordi vi blev klogere og kunne se meningen med det materiale vi arbejde ud fra, og store fremskridt i vores dagligdag, men de kære børn vi passer, vi tog alle noget lærerigt, og ikke mindst noget klogere hjem efter dette forløb. Kurset var sammensat til os i fællesskab med Social- og sundhedsskolen Fyn.

Landsmøde med Privat Pasning Danmark
29. september 2012 havde vi Landsmøde i Odense, hvor privat pasning Danmark var samlet, det er 3 foreninger der har opbygget et samarbejde, det er samarbejde mellem Foreningerne for private børnepasser på Fyn, Sjælland og i Nordjylland, det var en rigtig god og hyggelig dag, hvor vi havde små boder med ideer til de kreative sjæle, og så var der foredrag om for tidlig fødte af Lisbeth Strit, der fortalte noget så levende om de små børn der kommer alt for tidligt til verden, og vi kunne sagtens ha snuppet en time mere med hende, for hvor er det bare spændende alt det gode vi kan gøre for de små. Vi sluttede dagen af med fællesspisning.

Førstehjælps Kursus
November 2011 - hvor vi var af sted af to hold, med 16 deltagere på hvert hold, dejligt med god opbakning.
Nogle havde taget kurset tidligere, men for andre var det første gang, og alle gik vi derfra med den tro på at vi kan hjælpe og gøre en forskel hvis uheldet skulle være ude.
Kurset blev lavet af Social- og sundhedsskolen Fyn.